Inspiration

Sorte aluminiumshøjbede Plant25, Plant40 og Plant50 by GRÖNFELD

GRÖNFELDs unikke højbede i sortlakeret aluminium fås i 25 cm og 40 cm højde og som kvadratiske eller rektangulære bede. Bedene fås i følgende længder - 40 cm, 60 cm, 80 cm og 120 cm. Ønsker du et længere bed, kan højbedene sættes sammen - helt uden brug af værktøj. Herved kan man skabe store højbede, der kan matche selv det mest ambitiøse ønske om et stort højbed i stilrent og tidløst design i et let, lækkert og holdbart materiale. 

Her under ses et eksempel, hvor en kunde anvender vores højbed model Plant25 i forlænget version som et grafisk element i haven:

GRÖNFELDs unikke aluminiumshøjbede fås også som mobile højbede/plantekasser på hjul.

Bunden er af samme materiale og farve som højbedet og er designet i 2 mm aluminium med ombuk, der sikrer ekstra stor styrke. Når du køber et højbed med bund fra GRÖNFELD medfølger der altid hjul.

GRÖNFELD tilbyder højbede på hjul udført i aluminium i model Plant25, Plant40 og Plant50 i målene 40x40 cm, 40x60 cm, 40 x 80 cm og 40 x 120 cm samt 60 x 60 cm og 60 x 80 cm.

 

GRÖNFELDs sorte aluminiumshøjbede har mange anvendelsesmuligheder.

Herunder ses et par elegante eksempler fra kunder, der har anvendt højbede i sort aluminium fra GRÖNFELD i forhaven:

og herunder på terrassen som rumdeler mellem terrasse og græsplæne:

 

RUST højbede Plant25, Plant40 og Plant50 by GRÖNFELD

Vælger man at købe et højbed i råjern får man et højbed med stor styrke og med lang holdbarhed - desuden er der ingen vedligehold.

Den typiske levetid på de enkelte sider i råjern er forventeligt 10+ år. Dog skal der tages forbehold for specielle jordbundsforhold, hvor jorden har sur ph-værdi.

Højbede i råjern vil med tiden (8-12 uger) opnå en rustoverflade og dermed give et rustikt præg til haven/terrassen. 

Herunder ses højbede i råjern, der endnu ikke har fået rustoverflade:

Her et mobilt højbed model Plant40 120 x 60 cm - det har stået i ca. 3 uger og er begyndt at få rustpræg på overfladen:

Og herunder et stationært højbed model Plant40 80 x 60 cm som det ser ud, når overfladen er "færdig":

GRÖNFELD RUST højbede på hjul er designet med en bundpalde i 2 mm råjern. Bundpladen har et dobbelt ombuk, der sikrer ekstra stor styrke/bæreevne. Når du køber et højbed med bund fra GRÖNFELD, medfølger der altid hjul. Mobile højbede er supergode på fx terrasser, hvor man kan have behov for at kunne flytte på højbedet ifht lys eller pladsbehov. 

Herunder et billede fra en af vores kunder, der har anvendt Plant40 40 x 120 cm i rust og med bund og hjul, som mobil rumdeler mellem terrasse og græsplæne:

Herunder ses Plant50 i råjern med bund og hjul:

Højbede i rust giver et råt præg til haven - det synes vi egentligt ret godt om hos GRÖNFELD:

Det rå look kan også fint danne en hyggelig ramme i en lille oase i hjørnet af haven:

Fjell by GRÖNFELD 

Ønsker man sig et lidt anderledes bed til sin have, kan man med GRÖNFELD Fjell få et mere skulpturelt udtryk end man får med et klassisk rektangulært eller kvadratisk højbed. 

GRÖNFELD Fjell produceres i 3 mm råjern og giver med sine skrå linier og rå materiale en markant visuel effekt i haven.

GRÖNFELD Fjell fås i to størrelser - Fjell big og Fjell junior - når man placerer to eller flere Fjell højbede sammen dannes der er anderledes og spændende skulpturelt udtryk. 

Herunder ses GRÖNFELD Fjell big og GRÖNFELD Fjell jr. i råjern: